about

Over Ons

Deel dit artikel

Over Frank Devos Reizen

ONS KANTOOR

Bij Frank Devos reizen zijn wij u graag van dienst met eerlijk en professioneel reisadvies, of u nu op zoek bent naar een charmehotelletje of luxecruise, een weekendje Parijs of een avontuurlijke rondreis in Zambia. Uiteraard zijn de bestemmingen onbeperkt. Op onze website krijgt u enkele voorbeelden van reizen die wij kunnen organiseren voor u en uw partner, met uw gezin of met vrienden. Met veel plezier werken we een reis uit op maat die volledig voldoet aan al uw wensen. 


INCENTIVES

Eén van onze specialiteiten is zeker en vast het organiseren van incentive reizen voor kleine en grote groepen. Wij leggen ons daar ook al vele jaren op toe. Diverse bestemmingen zijn reeds de revue gepasseerd, met steeds een perfect uitgestippeld programma, dat garant staat voor kwaliteit. 


In het kader van de Champions & Europa League hebben wij heel wat verplaatsingen van Club Brugge mogen organiseren naar o.a. Valencia, Napoli,  FC Porto, Shaktar Donetsk, Manchester United, ...


Ook hebben wij in dit verband voor vele buitenlandse ploegen hun verblijf in Brugge georganiseerd. 

Mocht u dus geïnteresseerd zijn in een incentive in het buitenland met uw bedrijf of vereninging? Of toch liever in eigen land? Onze stad, het mooie Brugge, heeft geen geheimen voor ons.


CLUB MED

Al sinds de beginjaren van ons kantoor specialiseren wij ons ook in reizen van Club Med, wat garant staat voor een All Inclusive vakantie uit het topsegment met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben in ons kantoor directe toegang tot het officiële boekingssysteem van alle Club Med dorpen en kunnen op die manier uitzoeken waar er beschikbaarheid is op elke bestemming die aan uw wensen voldoet.


Hieronder stellen we u graag ons team voor!

Kenny Vereenooghe

In 2005 mocht ik het team van Frank Devos Reizen in Brugge vervoegen, nadat ik mijn eerste werkervaring opdeed bij Transeurope gedurende 2 jaar. Mede dankzij het behalen van een bachelor Toerisme aan KHBO in Brugge kan ik van mijn hobby en passie mijn beroep maken. Dit vind ik zalig! Op die manier heb ik al heel wat mooie plaatsen op de wereld mogen ontdekken. Regelmatig ga ik dan ook op een studietrip om nieuwe bestemmingen of hotels samen met onze leveranciers te ontdekken. 

Enkele van mijn favoriete bestemmingen zijn o.a. New York, Azië in zijn geheel, Oman en de Caraibische eilanden.

Frank Devos

Sinds 1982 baat ik samen met mijn medewerkers het kantoor uit om de ideale reis van de klanten samen te stellen.

Voor mezelf zoek ik voortdurend naar reizen die ik als een unieke beleving ervaar en daarna met mijn klanten kan delen, zoals bv. safari’s in Afrika, expeditiereizen in Antarctica, … Kwaliteit en comfort draag ik hoog in het vaandel en brengen de belevingsgraad op een hoger niveau. Onze ervaring draagt ertoe bij dat jullie reis optimaal kan verlopen. 

Gerda Vandousselaere

Ik hou me vooral bezig met de boekhouding, maar als je graag praktische info bekomt over skivakanties, gastronomie en spa mag je me gerust altijd contacteren. Mijn motto is ‘Reizen is beleven en genieten’.

Saskia De Metter

Ik heb het geluk om het team van Frank Devos Reizen te mogen versterken en dit vanaf 1 april 2020.
Met mijn 27 jaar ervaring heb ik héél wat reisbestemmingen bezocht vooral in Europa en heb mij de laatste jaren gespecialiseerd in het cruise segment, van MSC cruises tot het luxe segment waaronder Seabourn, Regent Seven Seas, Le Ponant.
Ook heb ik reeds vele steden bezocht , waarbij Budapest & Firenze mijn hartje gestolen hebben.
Graag help ik jullie verder met het realiseren van jullie droomvakantie.

Brigitte Denisse

Al 30 jaar werk ik in de toerismesector met volle enthousiasme. Klanten enthousiast maken over nieuwe bestemmingen en hotels is een hele leuke uitdaging telkens opnieuw. Door mijn jarenlange ervaring in de reissector, de vele studiereizen, sta ik u graag bij in het zoeken naar uw droomreis. Zowel cruises, exotische bestemmingen als skireizen... Sinds half december kan u bij mij terecht in parmentierlaan 64, in Knokke. Bereikbaar van 9u tot 12u30

Frank helpt je graag verder
Frank helpt je graag verder

Frank helpt je graag verder

Selectair Frank Devos Reizen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Noordzandstraat 62
8000 Brugge