Over ons

Over Frank Devos Reizen

ONS KANTOOR

Bij Frank Devos reizen zijn wij u graag van dienst met eerlijk en professioneel reisadvies, of u nu op zoek bent naar een charmehotelletje of luxecruise, een weekendje Parijs of een avontuurlijke rondreis in Zambia. Uiteraard zijn de bestemmingen onbeperkt. Op onze website krijgt u enkele voorbeelden van reizen die wij kunnen organiseren voor u en uw partner, met uw gezin of met vrienden. Met veel plezier werken we een reis uit op maat die volledig voldoet aan al uw wensen. 


INCENTIVES

Eén van onze specialiteiten is zeker en vast het organiseren van incentive reizen voor kleine en grote groepen. Wij leggen ons daar ook al vele jaren op toe. Diverse bestemmingen zijn reeds de revue gepasseerd, met steeds een perfect uitgestippeld programma, dat garant staat voor kwaliteit. 


In het kader van de Champions & Europa League hebben wij heel wat verplaatsingen van Club Brugge mogen organiseren naar o.a. Valencia, Napoli,  FC Porto, Shaktar Donetsk, Manchester United, ...


Ook hebben wij in dit verband voor vele buitenlandse ploegen hun verblijf in Brugge georganiseerd. 

Mocht u dus geïnteresseerd zijn in een incentive in het buitenland met uw bedrijf of vereninging? Of toch liever in eigen land? Onze stad, het mooie Brugge, heeft geen geheimen voor ons.


CLUB MED

Al sinds de beginjaren van ons kantoor specialiseren wij ons ook in reizen van Club Med, wat garant staat voor een All Inclusive vakantie uit het topsegment met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben in ons kantoor directe toegang tot het officiële boekingssysteem van alle Club Med dorpen en kunnen op die manier uitzoeken waar er beschikbaarheid is op elke bestemming die aan uw wensen voldoet.


Hieronder stellen we u graag ons team voor!

Kenny Vereenooghe

Kenny Vereenooghe

In 2005 mocht ik het team van Frank Devos Reizen in Brugge vervoegen, nadat ik mijn eerste werkervaring opdeed bij Transeurope gedurende 2 jaar. Mede dankzij het behalen van een bachelor Toerisme aan KHBO in Brugge kan ik van mijn hobby en passie mijn beroep maken. Dit vind ik zalig! Op die manier heb ik al heel wat mooie plaatsen op de wereld mogen ontdekken. Regelmatig ga ik dan ook op een studietrip om nieuwe bestemmingen of hotels samen met onze leveranciers te ontdekken. 

Enkele van mijn favoriete bestemmingen zijn o.a. New York, Azië in zijn geheel, Oman en de Caraibische eilanden.

Nick Devos

Na 2 intensieve opleidingen op VIVES, namelijk toerisme- en recreatiemanagement en hotelmanagement ben ik in maart 2017 gestart bij Frank Devos reizen. Daar ik al heel wat reizen heb gemaakt op mijn jonge leeftijd zit de reiskriebel al een lang tijd in me. De grote variëteit aan bestemmingen wekt een bepaalde curiositeit op in mij die ik graag deel met andere reisfanaten.
Mijn persoonlijke favorieten zijn: Argentinië, Zuid-Afrika, Vietnam, Sri Lanka, Jordanië en zowat alles in Europa. 

Nick Devos

Myriam Vercayie

Toen ik mijn diploma Toerisme- en recreatiemanagement behaalde in 2008 had ik het geluk omin volle crisisperiode meteen aan de slag te kunnen bij Frank Devos Reizen. Ik werd meteen professioneel toerist! Om met kennis van zaken reisadvies te kunnen geven, moet je zelf ook veel reizen. Daarvoortrekken we dan ook vaak op inspectiereis om de bestemmingen en bijhorende hotels en activiteiten beter te leren kennen. Het liefst vlieg ik richting Oost-Europa (Kroatië,Slovenië,Transylvanie...) en huur ik ter plaatse een auto om de streek verder te verkennen. Maar ook bestemmingen als Rusland, Jordanië, Zuid-Afrika, Oezbekistan, China, Japan... kan ik al van mijn lijstje schrappen.

Frank Devos

Sinds 1982 baat ik samen met mijn medewerkers het kantoor uit om de ideale reis van de klanten samen te stellen.

Voor mezelf zoek ik voortdurend naar reizen die ik als een unieke beleving ervaar en daarna met mijn klanten kan delen, zoals bv. safari’s in Afrika, expeditiereizen in Antarctica, … Kwaliteit en comfort draag ik hoog in het vaandel en brengen de belevingsgraad op een hoger niveau. Onze ervaring draagt ertoe bij dat jullie reis optimaal kan verlopen. 

Gerda Vandousselaere

Ik hou me vooral bezig met de boekhouding, maar als je graag praktische info bekomt over skivakanties, gastronomie en spa mag je me gerust altijd contacteren. Mijn motto is ‘Reizen is beleven en genieten’.

Contacteer ons

{{model.name}}

{{model.phone}}

{{model.email}}

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.