10-daagse skireis in Italië

Individuele reizen

Op deze skireis geniet je niet alleen van de zon en de pistes, maar ook van skibegeleiding in je eigen taal! De ervaren monitoren verkennen met jou het gebied en zorgen ervoor dat je aan het einde van de week nog beter op de latten staat. Dit is een begeleide reis per autocar met als afreisdatum: 21/02/2020. Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

Op 3 km van Brunico ligt de Kronplatz, de bekendste skiberg van het Pustertal. Op de Kronplatz vind je tal van “Stuben”, trendy bars en bruisende après-ski party"s. Veel zuidelijke zon in een sprookjesachtig landschap trekt ook steeds meer langlaufers en wandelaars aan. Op 20 min. wandelen van Reischach/Riscone vind je het pittoreske centrum van Brunico met een uitnodigend winkelcentrum.

Hier verblijf je

<div style="text-align: justify;">Tijdens je vakantie verblijf je in Hotel Reipertingerhof. Hier kan je 's avonds, na een dagje skiën, heerlijk relaxen. De kamers zijn erg traditioneel ingericht met houten meubilair en tapijt. Elke kamer heeft een lcd-tv, een eigen badkamer en uitzicht op de omgeving. In de spa van het hotel is het heerlijk vertoeven. Je kan gebruik maken van de sauna, Turks bad en het solarium. Je verblijft in het hotel op basis van halfpension. </div>
Tijdens je vakantie verblijf je in Hotel Reipertingerhof. Hier kan je 's avonds, na een dagje skiën, heerlijk relaxen. De kamers zijn erg traditioneel ingericht met houten meubilair en tapijt. Elke kamer heeft een lcd-tv, een eigen badkamer en uitzicht op de omgeving. In de spa van het hotel is het heerlijk vertoeven. Je kan gebruik maken van de sauna, Turks bad en het solarium. Je verblijft in het hotel op basis van halfpension. 

Jouw reisschema

Dag 1

Affligem - Würzburg

Je vertrekt om 18u. Via Luik rijdt de bus je naar Aken en Keulen. Hier maak je even een tussenstop. Je rijdt verder tijdens de nacht. Terwijl je slaapt, rijdt de bus via Frankfurt naar Würzburg, waar ook de chauffeur even uitrust. 

Dag 2

Würzburg - Kronplatz

De bus rijdt over Nürnberg en München naar Innsbruck en over de Brennerautobahn naar Brunico/Bruneck en Reischach. Je komt aan bij het hotel omstreeks 9u. Hier staat het ontbijt voor je klaar. 
 

Dag 3 tot 8

Reisach

Geniet van de moderne faciliteiten van het skigebied of breng een bezoek aan het pittoreske centrum van Brunico. Op maandag vieren wij naar jaarlijkse gewoonte "Rosenmontag" met een fuif in hotel Reipertingerhof met een mooie prijs voor de best verkleedde personen. Op donderdag kan je deelnemen aan de skisafari "Sella Ronda", onder begeleiding van onze skimonitoren.

Dag 9

Kronplatz - Affligem

Om 17u stap je weer op de bus voor de rit naar België. Onderweg zijn verschillende eetmogelijkheden.  De bus rijdt door de nacht over de Duitse snelwegen, terwijl jij comfortabel slaapt aan boord. 
 

Dag 10

Affligem

aankomst te Affligem omstreeks 8u.
Rantour
Prijs & beschikbaarheid
vaste prijs

1030

per persoon in halfpension
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • vervoer heen en terug 
  • halfpension
  • dagelijkse transfer van en naar het dalstation met de skibus van het hotel
  • fuif "Rosenmontag" in hotel Reipertinger Hof
  • skisafari "Sella Ronda" onder begeleiding
  • overige maaltijden 
  • eigen uitgaven 
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.